Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

„ЖИВЕНА” се добива от изворите в местността Ароница, намираща се под  Родопската яка. Зоната се слави като екологично чиста. Водоизточникът  е с благоприятен слабоминерален и солев състав. Филтрирането и  бутилирането се прави на място при водоизточника, като се използва  съвременна технология, отговаряща на всички европейски стандарти за  качество и контрол.

Преди  да стигне до крайния потребител, изворна вода “Живена” се тества и  изследва многократно, като за целта производителят “АКВА КОМ ЕООД”  разполага със собствена лаборатория.

“Живена”  е резултат от преработка на вода, произхождаща от групата на  плиткозалягащите подземни води, наречени пресни. При обработката на  водата не се прибавят никакви допълнителни елементи и минерали, а само  се отнемат тези, които биха натоварили човешкия организъм.

Защита при  бутилиране: всяка бутилка се  измива 16 пъти вътрешно с химикали и гореща вода. Преди пълнене се  изплаква с алкална, киселинна и силно озонирана вода.

Основното предимство на “Живена” е, че е подходяща за ежедневна  употреба, без да се налага редуването и с други видове води.
  КАТИОНИ  

0 Na (максимално позволено за бебета до 20 mg/l)
0 Ca
0 Mg
< 0 Mn
< 0 As

   АНИОНИ  

< 0 F (максимално позволено за бебета до 0,70 mg/l)
0 Cl
0 SO4
< 0 NO2
< 0 NO3

Озонирана: Да
pH: 7.34