Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

История

"БИНЕВ" ЕООД е създадено през 2003 г. в Димитровград. Постепенно дружеството се утвърди като предпочитан доставчик на почистващи препарати за хранително-вкусовата промишленост в Южна България.
През 2006 г. стартира втората дейност на фирмата – доставка на минерална вода за домовете и офисите.


Цели и мисия

Чувствайте се в безопасност с нас!

В хранителната верига, доброто управление на хигиената е не само от решаващо значение за репутацията  на  компанията, тя  всъщност  може  да
спаси човешки живот. Със своя богат опит в областта на хигиената и дезинфекцията, БИНЕВ ЕООД помага на производителите и търговците на храни, за да се сведат до минимум рисковете от замърсяване. Така че можете да се чувствате сигурни.
Имаме само една цел: да ви помогнем да увеличите безопасността на храните и на служителите, без да се правят компромиси в производителността и качеството.
 
Ние не вярваме в генералните решения!

Хигиената на храните обхваща голямо разнообразие от сегменти, всяка от които изисква свой собствен подход. Ето защо ние сме разработили широка гама от специфични решения, а нашите специалисти, могат да ви посъветват и помогнат при решаване на проблеми във вашият конкретен бизнес. 
Ние сме се специализирали в предлагането на почистващи препарати и дезинфектанти  в сферата на хранително-вкусовата промишленост, обхващащи следните сектори:

 
Оборудване и инженерингови решения:  Консумативи:  
Ние знаем, че никога две изисквания няма да бъдат еднакви, нито нашите решения за тях. Ние предлагаме гъвкави препоръки за дезинфекция и хигиенизиране, съобразени с индивидуалните нужди, предназначени да максимизират ефективността и намаляване на разходите. Колкото и специфично да е предизвикателството по отношение на хигиената, БИНЕВ ЕООД ще намери решение.


Качество и контрол

Ние предлагаме решения, които са напълно пригодени към вашата лична ситуация. Нашите специалисти предлагат идеалната комбинация от почистващи препарати и дезинфектанти , оборудване, сервиз и дори обучение за всеки един от вас.